Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch via telefoonnummer 0318 – 65 25 82 of via mail: info@fysiocentrumberends.nl. Ook via onderstaand formulier kunt u aangeven dat u een afspraak wilt. Geeft u in de mail of via onderstaand formulier duidelijk aan waarvoor u een afspraak wilt, wanneer u kunt en hoe we u telefonisch het beste kunnen bereiken.
Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

  Bent u al bekend bij Fysiocentrum Berends? JaNee

  Een afspraak maken kan zonder verwijzing van een arts. Uitzondering hierop is indien een behandeling aan huis noodzakelijk is of indien er sprake is van een indicatie die voorkomt op de zgn “lijst langdurige fysiotherapie

  Bij afwezigheid (bv door aan-huis-bezoek of bijscholing) krijgt u (na wat langere tijd) onze voicemail te horen. Hierop kunt u uw gegevens en uw boodschap inspreken. Wij bellen u dan z.s.m. terug.
  Indien u een goede medische reden heeft waarom u niet naar de praktijk kunt komen, is het mogelijk om een behandeling aan huis in te plannen. Hiervoor dient wel een verwijzing van een arts aanwezig te zijn waarop de indicatie voor de aan-huis-behandeling vermeld is.

  Wij vinden het belangrijk dat u snel een afspraak krijgt. Wij hanteren dan ook in principe geen wachtlijst en streven ernaar u binnen een week een afspraak te geven. Dit is wel mede afhankelijk van uw eigen mogelijkheden. Wij proberen zoveel mogelijk op tijd te werken; wij stellen dan ook erg op prijs indien u ook probeert op tijd te zijn.

  Indien u verhinderd bent voor een afspraak, wordt u verzocht dit ten minste 24u van te voren telefonisch, via mail of voicemail bij ons te melden. Bent u plotseling ziek geworden, meld dit dan direct ‘s morgens tussen 8u-8.15u. Anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen; wij kunnen dit niet bij de zorgverzekeraar declareren.

  • Senioren in Balans

   Bent u al wat ouder maar wilt u toch fit blijven. Bij ons kunt u in kleine groepjes onder begeleiding van een fysiotherapeut op muziek oefenen waarbij rekening gehouden wordt met uw mogelijkheden. Zie voor meer informatie onder "specialisatie".