Bewegen in balans

Wilt u graag aan uw conditie werken en uw spieren op kracht houden, maar ziet u er tegenop om naar de sportschool te gaan? Bij Fysiocentrum Berends kunt u in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut bewegen en oefenen aan alle aspecten die nodig zijn om gezond in het leven te blijven staan.
Er wordt geoefend in kleine groepjes en waar nodig krijgt u een alternatieve oefening, indien u klachten heeft of moeite heeft met het doen van de oefening. Doordat er gebruik gemaakt wordt van gewichtjes of therabanden kan er door iedereen op eigen niveau worden deelgenomen.

Bent u nieuwsgierig geworden, kunt u altijd gratis een proefles komen volgen. Deze les wordt uitsluitend in rekening gebracht indien u besluit om definitief deel te gaan nemen.

Lessen worden gegeven op maandagavond van 19.00u tot 20.00u

Kosten:
* het eerste half jaar geldt een introductietarief per maand van €22,50
* daarna zijn de kosten per maand € 27,50
* indien u per half jaar betaalt, is het introductiehalf jaar € 121,50
* daarna zijn de kosten voor een half jaar € 148,50

Aanmelden

  Ja, ik wil mij graag aanmelden voor onderstaande oefengroep(en)

  Senioren in BalansBewegen in Balans

  Let op! Er is wel een maximum aan inschrijvingen. Uw aanmelding is nog niet definitief!
  Wij nemen contact met u op om de inschrijving definitief te maken.

  • Senioren in Balans

   Bent u al wat ouder maar wilt u toch fit blijven. Bij ons kunt u in kleine groepjes onder begeleiding van een fysiotherapeut op muziek oefenen waarbij rekening gehouden wordt met uw mogelijkheden. Zie voor meer informatie onder "specialisatie".