Contact

De praktijk is geopend op maandag en dinsdag van 8.00u tot 20.00u en op woensdag t/m vrijdag van 8.00u tot 18.00u. We zijn dan telefonisch bereikbaar op 0318-65 25 82

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp?
Dan kunt u ook onderstaand formulier invullen. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op!

  Gratis parkeren bij onze praktijk

  Bij onze praktijk is het mogelijk voor de deur gratis te parkeren. U kunt de praktijk bereiken met de auto via de Sterke Arm. Vanaf de Boompjesgoed rijdt u naast het politiebureau de Sterke Arm in. Daarna gaat u vóór het flatgebouw rechtsaf en dan zodra u kunt weer rechtsaf. Dit parkeerterrein is voor vergunninghouders, maar als u rechtdoor rijdt komt u bij een slagboom. Hier zitten twee knopjes met Fysiocentrum; druk beide knopjes in, dan gaat bij ons een zoemer. Wij kunnen dan voor u de slagboom openen. Na de slagboom slaat u direct linksaf. De vijf parkeerplaatsen voor de ingang van de praktijk zijn speciaal voor Fysiocentrum Berends.

  • Bent u op zoek naar fysiotherapie in Veenendaal?

   De fysiotherapeuten van Fysiocentrum Berends stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op.

   Bij de fysiotherapeuten van Fysiocentrum Berends staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Daarbij is kwaliteit een belangrijk speerpunt. Binnen onze mogelijkheden wordt getracht zo goed mogelijk aan uw hulpvraag tegemoet te komen. Behandeling vindt plaats op afspraak. Indien u oefeningen van ons meekrijgt, maken wij vaak gebruik van kleine oefenmaterialen zoals theraband en/of gewichtjes, waardoor u de oefeningen ook eenvoudig thuis kunt blijven doen.