Contact

De praktijk is geopend op maandag van 8.00 tot 20.00u en op dinsdag t/m vrijdag van 8.00u tot 18.00u. We zijn dan telefonisch bereikbaar op 0318-65 25 82

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp?
Dan kunt u ook onderstaand formulier invullen. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op!

    Gratis parkeren bij onze praktijk

    Bij onze praktijk is het mogelijk voor de deur gratis te parkeren. U kunt de praktijk bereiken met de auto via de Sterke Arm. Vanaf de Boompjesgoed rijdt u naast het politiebureau de Sterke Arm in. Daarna gaat u vóór het flatgebouw rechtsaf en dan zodra u kunt weer rechtsaf. Dit parkeerterrein is voor vergunninghouders, maar als u rechtdoor rijdt komt u bij een slagboom. Hier zitten twee knopjes met Fysiocentrum; druk beide knopjes in, dan gaat bij ons een zoemer. Wij kunnen dan voor u de slagboom openen. Na de slagboom slaat u direct linksaf. De vijf parkeerplaatsen voor de ingang van de praktijk zijn speciaal voor Fysiocentrum Berends.

    • Fietsen op een hometrainer?

      Wilt u (tijdelijk) gebruik maken van een hometrainer, maar heeft u de middelen niet? Bij Fysiocentrum Berends kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van onze hometrainers. Onze hometrainers hebben een lage instap zodat opstappen eenvoudig is, ook na bijvoorbeeld een heupoperatie. Voor informatie kijk onder "Overig".