Hulpmiddelen bestellen

Indien u een hulpmiddel of oefenmateriaal nodig hebt, is het soms lastig om te kiezen uit de vele braces en oefenmaterialen die er zijn.
Daarom is het mogelijk indien u binnen onze praktijk onder behandeling bent hulpmiddelen uit te proberen of via ons te bestellen.

Een klein aantal hulpmiddelen kunt u tijdelijk uitproberen door ze te lenen. In een aantal gevallen vragen wij u om een borg. Sommige hulpmiddelen kunt u direct bij ons aanschaffen omdat wij deze op voorraad hebben.
Het gaat om hulpmiddelen zoals oefenbanden, schouderkatrol, coldpacks, icepower, braces, teencorrector.

Op het gebied van slapen hebben wij een aantal hoofdkussens in de praktijk welke u eerst uit kunt proberen voor een week. Indien u besluit er een aan te willen schaffen, kunnen wij deze voor u bestellen. Daarnaast hebben wij een dealerschap met “kussen op maat”. Dit is een kussen dat op de maat van uw hoofd en nek wordt gemaakt en welke u bij u thuis afgeleverd krijgt. Dit kussen kunt u twee weken op proef gebruiken; indien het niet bevalt zijn uitsluitend de terugzendkosten voor u. Bij dezelfde firma is het ook mogelijk een matras op maat te bestellen.

  • Wat krijgt u vergoed?

    Vaak wordt een aantal behandelingen uit uw aanvullende pakket vergoed. Hoeveel is afhankelijk van uw aanvullende pakket. Kijk hiervoor in uw polisvoorwaarden of bel uw zorgverzekeraar. Ook kunnen wij met u meekijken.