Hulpmiddelen bestellen

Indien u een hulpmiddel of oefenmateriaal nodig hebt, is het soms lastig om te kiezen uit de vele braces en oefenmaterialen die er zijn.
Daarom is het mogelijk indien u binnen onze praktijk onder behandeling bent hulpmiddelen uit te proberen of via ons te bestellen.

Een klein aantal hulpmiddelen kunt u tijdelijk uitproberen door ze te lenen. In een aantal gevallen vragen wij u om een borg. Sommige hulpmiddelen kunt u direct bij ons aanschaffen omdat wij deze op voorraad hebben.
Het gaat om hulpmiddelen zoals oefenbanden, schouderkatrol, coldpacks, icepower, braces, teencorrector.

Op het gebied van slapen hebben wij een aantal hoofdkussens in de praktijk welke u eerst uit kunt proberen voor een week. Indien u besluit er een aan te willen schaffen, kunnen wij deze voor u bestellen. Daarnaast hebben wij een dealerschap met “kussen op maat”. Dit is een kussen dat op de maat van uw hoofd en nek wordt gemaakt en welke u bij u thuis afgeleverd krijgt. Dit kussen kunt u twee weken op proef gebruiken; indien het niet bevalt zijn uitsluitend de terugzendkosten voor u. Bij dezelfde firma is het ook mogelijk een matras op maat te bestellen.

  • Bent u op zoek naar fysiotherapie in Veenendaal?

    De fysiotherapeuten van Fysiocentrum Berends stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op.

    Bij de fysiotherapeuten van Fysiocentrum Berends staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Daarbij is kwaliteit een belangrijk speerpunt. Binnen onze mogelijkheden wordt getracht zo goed mogelijk aan uw hulpvraag tegemoet te komen. Behandeling vindt plaats op afspraak. Indien u oefeningen van ons meekrijgt, maken wij vaak gebruik van kleine oefenmaterialen zoals theraband en/of gewichtjes, waardoor u de oefeningen ook eenvoudig thuis kunt blijven doen.