Ontspanning

Het dagelijks leven op dit moment is voor veel mensen een bron van spanning. De maatschappij is snel, er wordt veel van u verwacht en voor velen is het lastig hierin de juiste balans te vinden. Hierdoor ontstaat bij veel mensen een bijna continue situatie van te hoge spierspanning met als mogelijk gevolg klachten zoals hoofdpijn, nekpijn, bewegingsbeperking, minder goed herstellen van klachten of slaapproblemen.

Heeft u moeite met ontspannen en zou u daar graag iets meer over leren? Wilt u leren hoe u zelf beter met te veel spierspanning om kunt gaan of hoe u kunt herkennen wanneer de spierspanning te hoog is.
Wij organiseren regelmatig een workshop ontspanning. Deze wordt georganiseerd op het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn. Zodra de lijst vol is, wordt er een datum en een tijdstip gekozen. De workshops worden veelal ‘s avonds gegeven, starten om 19u en duren ca 1 u. Kosten zijn € 7,50. Op het moment dat deze kosten zijn betaald, is uw inschrijving definitief.

Opgeven kan via info@fysiocentrumberends.nl of via 0318-65 25 82
Op het moment dat u zich opgegeven heeft, er een datum is gekozen, u heeft aangegeven dat u deel kunt nemen en u de inschrijfkosten heeft betaald, ontvangt u een mail met bevestiging van uw deelname. Betaling kan contant aan de balie of via een bankoverschrijving
NL 25 ABNA097 20 30 417 tnv Fysiocentrum Berends o.v.v. van uw naam en de datum van de ontspanningsworkshop.

  • Senioren in Balans

    Bent u al wat ouder maar wilt u toch fit blijven. Bij ons kunt u in kleine groepjes onder begeleiding van een fysiotherapeut op muziek oefenen waarbij rekening gehouden wordt met uw mogelijkheden. Zie voor meer informatie onder "specialisatie".