0318 - 652582

0318 - 652582

0318 - 652582

Mijn naam is Anja Berends, ben geboren in 1970, woonachtig in Veenendaal en heb mijn diploma fysiotherapie behaald in 1994 aan de Hogeschool Midden Nederland in Utrecht. In 1999 heb ik mijn opleiding Manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort afgerond en in 2010 de Echografie opleiding. Ik heb de Extended Scope opleiding gevolgd en Fysiotherapie en Medicatie. Daarnaast zijn mijn aandachtsgebieden MS, hersenletsel, KISS/KIDD en BPPD. Op maandag t/m donderdag ben ik in de praktijk aanwezig; vrijdag besteed ik aan organisatorische en administratieve werkzaamheden.

Anja Berends

Tamara Deelen

Mijn naam is Tamara Deelen, ben geboren in 1990 en woonachtig in Ede. Ik heb mijn diploma fysiotherapie behaald in 2013 aan de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Utrecht. Ik ben algemeen fysiotherapeut, begeleid de MS-oefengroepen.

Mijn naam is Daniëlle Boonen, ben geboren in 1999 en woonachtig in Putten. Ik heb mijn diploma fysiotherapie behaald in 2021 aan de Hogeschool Utrecht. 
Ik ben algemeen fysiotherapeut, begeleid de oefengroepen MS, de BIB op dinsdagavond en de SIB op woensdagochtend. Ik ben met name geïnteresseerd in neurologische aandoeningen. In 2022 heb ik hiervoor de opleiding Neurorevalidatie bij het ITON afgerond. 
Ik ben aanwezig in de praktijk op maandag t/m donderdag en vrijdagochtend.

Daniëlle Boonen

Mijn naam is Kelly van Driel, ben geboren in 1999 en woonachtig in Gorinchem. Ik heb mijn diploma fysiotherapie behaald in 2021 aan de ​Hogeschool Utrecht. Ik ben algemeen fysiotherapeut, begeleid de oefengroepen MS, de BIB op maandagavond en de SIB op dinsdagochtend. Mijn interesse ligt op het gebied van neurologische aandoeningen en in 2022 heb ik de opleiding echografie afgrond. 
Ik ben aanwezig in de praktijk op maandag t/m woensdag en vrijdag.

Kelly van Driel

Mijn naam is Juri Beumer, ben geboren in 1998 en woonachtig in Ede. Ik heb mijn diploma fysiotherapie behaald in 2021 aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf maart 2022 ben ik werkzaam in de praktijk. Ik ben algemeen fysiotherapeut en begeleid de oefengroepen MS. Qua interesse ben ik breed georiënteerd. Ik ben aanwezig in de praktijk op dinsdag en donderdag

Juri Beumer

Tevens hebben wij een interieurverzorgster die 2x per week aanwezig is. 

Interieurverzorgster