0318 - 652582

0318 - 652582

0318 - 652582

Mijn naam is Anja Berends, ben geboren in 1970, woonachtig in Veenendaal en heb mijn diploma fysiotherapie behaald in 1994 aan de Hogeschool Midden Nederland in Utrecht. In 1999 heb ik mijn opleiding Manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort afgerond en in 2010 de Echografie opleiding. Recent heb ik de Extended Scope opleiding afgerond. Daarnaast zijn mijn aandachtsgebieden MS, hersenletsel, KISS/KIDD en BPPD. Op maandag t/m donderdag ben ik in de praktijk aanwezig; vrijdag besteed ik aan organisatorische en administratieve werkzaamheden.

Anja Berends

Tamara Deelen

Mijn naam is Tamara Deelen, ben geboren in 1990 en woonachtig in Ede. Ik heb mijn diploma fysiotherapie behaald in 2013 aan de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Utrecht. Ik ben algemeen fysiotherapeut, begeleid de MS-oefengroepen en ben op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Mijn naam is Daniëlle Boonen, ben geboren in 1999 en woonachtig in Elspeet. Ik heb mijn diploma fysiotherapie behaald in 2021 aan de Hogeschool Midden Nederland. 
Ik ben algemeen fysiotherapeut, begeleid de oefengroepen MS en de BIB op dinsdagavond en ben met name geïnteresseerd in neurologische aandoeningen. Ik ben aanwezig in de praktijk op maandag t/m donderdag en vrijdagochtend.

Daniëlle Boonen

Mijn naam is Kelly van Driel, ben geboren in 1999 en woonachtig in Arkel. Ik heb mijn diploma fysiotherapie behaald in 2021 aan de Hogeschool Midden Nederland. Ik ben algemeen fysiotherapeut, begeleid de oefengroepen MS en de BIB op maandagavond en mijn interesse ligt op het gebied van neurologische aandoeningen. Ik ben aanwezig in de praktijk op maandag t/m woensdag en vrijdag.

Kelly van Driel

Mijn naam is Bodean Kapp, ben geboren in 1997 en woonachtig in Veenendaal. Ik heb mijn diploma fysiotherapie behaald in 2021 aan de Hogeschool Midden Nederland. Ik ben algemeen fysiotherapeut, begeleid de oefengroepen MS en ben met name geïnteresseerd in sportgerelateerde klachten en de invloed van fascie op klachten. Ik ben aanwezig in de praktijk op maandag, woensdag en donderdag.

Bodean Kapp

Tevens hebben wij een interieurverzorgster die 2x per week aanwezig is. 

Interieurverzorgster